ZeeLove

Boek jouw les

Kies de les die bij je past

 

Ben je enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig of de lessen van ZeeLove iets voor jou zijn? Kom het dan gewoon zelf eens ervaren.

 

Yoga met flexibiliteit

Voor de lessen voor mannen en vrouwen op zondagochtend ben je vrij om eenmalig te komen, of zo vaak als je wilt. Om erachter te komen of deze yogales wat voor jou is, boek je een losse les voor €14,-. Als je daarna graag vaker wilt komen, kan je nogmaals een losse les kopen, of je kiest voor een leskaart met 5 lessen voor €60,- of een leskaart met 10 lessen voor €110,-. Met de leskaarten zit je nog steeds nergens aan vast. De leskaarten zijn namelijk maar liefst 6 maanden geldig, dus je volgt gewoon een les wanneer het jou uitkomt! Kan je een keertje niet naar de les komen, of ga je bijvoorbeeld op vakantie? Dan betaal je dus niets.

 

Lesprogramma voor vrouwen

Het Yin yoga & Qigong lesprogramma voor vrouwen is inmiddels volgeboekt. Heb je interesse om thuis de lessen online op een eigen moment te volgen? Neem dan contact op met Judith over de mogelijkheden. In 2024 zullen er meerdere lesprogramma's gegeven worden. Heb je interesse? Volg ZeeLove dan op instagram of facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Wil je jouw les boeken? Of wil je het lesrooster bekijken? Klik dan hieronder op de knop BOEK JOUW LES. Wanneer je een lestegoed voor de zondagochtend les gekocht hebt, ga je naar het lesrooster om de les te boeken op de datum van jouw keuze.